Info

Parterapi med Margaux och Jacob

Margaux och Jakob är två unga stockholmsbor som precis har fått reda på att de ska bli föräldrar! I den här podden blir det allt ifrån vardagsgnabb och skratt, till djupare samtal om graviditetssnack och andra seriösa ämnen. En rolig parterapi-timme, fast i podcastformat.
RSS Feed
Parterapi med Margaux och Jacob
2017
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 29, 2017

Margaux är hemma från SydAfrika och Jacob är bakfull. Allt är som vanligt och det bjuds på ordvitsar blandat med barnsnack. Jacob vill absolut att "Pablo" ska prata göteborgska, men hur löser man et när man bor i Stockholm? 

Jan 22, 2017

Margaux är på besök hos sin mamma som bor i Afrika, och berättar om allt ifrån sin galna flygresa, till hur det är att leva utan el och internet. Jacob som är kvar på hemmaplan berättar om hur han varit gräsänkling i några dagar. 

Jan 15, 2017

I veckans avsnitt har Margaux och Jacob har varit i Göteborg på judiskt bröllop. 
Det pratas roliga traditioner och fest. Margaux har varit på ELLEgalan och Jacob får förklarat vad det innebär. 

Jan 8, 2017

Jacob är väldigt upprörd över att man reser med barn, han har bestämt sig för att inte lämna landet innan bebisen är tillräckligt gammal för att inte skrika. 
Margaux och Jacob är i Holland och hälsar på margauxs morföräldrar! 

Jan 1, 2017

Det var nästan så att det inte blev någon podd den här veckan. Margaux och Jacob har bråkat och i podden får vi höra varför.... 
Förutom bråk så är Jacob sugen på att flytta ut på landet och skaffa bondgård och paret berättar om sina nyårslöften. 

1